Kereső

Kezdőlap

Bemutatkozás

E-önkormányzat

E-ügyintézés

Adobe Reader letöltése


Jogszabály kereso


Társulási portál        Hírek        Nyomtatványok        Térkép        Laptérkép

Köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt Püspökladány város honlapján!
Településünk a Sárréten, a Hortobágy szélén található, több mint ezeréves múltra tekint vissza, s 2011-ben ünnepli várossá avatásának negyedszázados jubileumát. Úgy gondolom, hogy a sárréti hagyományokon alapuló identitásunk, szellemi örökségünk a város jövőjének záloga, s olyan értéket képvisel, melyre büszkék lehetünk, büszkék vagyunk.
Immár tíz éve működtet Önkormányzatunk saját honlapot, ahol településünk történelméről, kultúrájáról, értékeiről, programjairól olvashatnak az érdeklődők. A Tisztelt Látogatók számára egy kattintással elérhetőek a rendeleteink, határozataink, hasznos információkról szerezhetnek tudomást, vagy megtekinthetik az eseményeinken készült fotókat, televízió műsort és helyi újság megjelent számait.
Weboldalunkon Ön friss hírekkel, közleményekkel, információkkal találkozhat, hogy soha ne maradjon le semmiről! Honlapunkat folyamatosan fejlesztjük, javítjuk és bővítjük, hogy Önhöz minél hamarabb eljussanak a városunkat érintő aktualitások.
Megtiszteltetés számomra, hogy felkereste honlapunkat. Amennyiben az itt talált információk, események és érdekességek felkeltették érdeklődését, szeretettel várjuk személyes látogatását is Püspökladányban!
Ismerje meg közelebbről a ladányi emberek vendégszeretetét, híres gyógyvizünk jótékony hatását, jóléti tavaink, a farkasszigeti arborétum csendes varázsát!


Dombi Imréné
polgármester

 
Intézmények

Közérdekű

Egyéb

Kapcsolatfelvétel   Látogatók száma: Impresszum